Партньори
 
 
Количка
0 продукта
 
Промоции
 

Доставка

 
ДОСТАВКА

Доставката до Вас на избраните продукти става с куриерска служба "Еконт Експрес"-една от водещите куриерски фирми в България.

Можете самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуалния офис и да подготвяте Ваши пратки (влизайки във виртуалния си кабинет е-Eконт).
Всички Ваши пратки, подготвени и изпратени от сайта към Вас ще пътуват с 10% отстъпка от цената на куриерската доставка. Куриерските доставки на Еконт се извършват както до адрес, така и до техен офис.Ако изберете услугите на Еконт до офис, моля уведомете в поръчката кой е най-близкия и удобен за Вас. В случай, че не е попълнена допълнителната информация ние ще Ви уведомим с електронна поща или обаждане до кой офис е изпратена и от къде може да получите пратката. 

Посочените цени на куриерска услуга се отнасят за всяко селище в България.

Срокът за доставка на налични стоки е 1-2 или повече дни в зависимост от посоченото от Вас населено място и избрания начин на доставка. 

Всички поръчки преди да се пристъпи към доставка се удостоверяват задължително от подателя! За целта ние ще Ви потърсим на предоставения от Вас телефон или имейл. След като потвърдите поръчката си ще Ви уведомим дали разполагаме с наличност на продуктите и съответно за какъв срок ще ги получите. 

Поръчки направени след 13 ч. в делнични дни се обработват на следващия ден, а тези в почивни и празнични дни се обработват и пускат за доставка в първия работен ден. 

Упоменатите по-горе методи на доставка включват наложен платеж, който се заплаща при получаване от куриера или от съответния офис .

Ако желаете фактура, то моля да посочите фирмените си данни когато поръчвате  или да ни уведомите същевременно при потвърждаване на поръчката по телефона.

Сайта Ви предоставя възможността да видите съдържанието на предоставените стоки преди да ги заплатите, ако изберете доставка с куриер до адрес или техен офис . В случай на несъответствие на поръчката или на част от нея и доставеното може да откажете поръчката или стоката/ките, които не съответстват, като също така  ги върнете изцяло за наша сметка за подмяна. 


Точната цена на Вашата доставка можете да проверите на посочения по долу тарифен калкулатор на ЕКОНТ. Можете да избирате изпращане от офис до адрес или от офис до офис. Пратки, които се доставят в събота Еконт ги таксуват допълнително с +2.40 лв, поради което сайта ще изпраща за получаване в събота само при изрично писмено (чрез email) искане от клиента.

ЕКОНТ ЕКСПРЕС  : Тарифен он-лайн калкулатор за доставки 
http://www.econt.com/tariff-calculator/


ЕКОНТ ЕКСПРЕС: Куриерски услуги в България 
http://www.econt.com/tariff-parcel/